Specialopgaver

HjemSpecialopgaver

Grauballe Malerfirma

Boligfornyelse i Grauballe eller Silkeborg? Malermester til specialopgaver

Et hjem med plads til personlighed

Passer dine hvide, tomme vægge ikke til din personlighed? Skab et personligt hjem ved at bruge dine vægge som lærred. Med farvede vægge kan du opdele rum eller understøtte en særlig stemning. Det gør meget for et rum, hvis den ene væg har en spændende farve – og dem findes der mange af!

Du kan også skabe et anderledes udtryk ved at få lavet en væg med effektspartel, der har et industrielt, råt look. En anden mulighed er mønstret tapet, der kan gøre noget helt særligt for udtrykket i et rum.

En færdig væg eller rådgivning

Jeg har erfaring med flere typer specialopgaver inden for malerfaget, både farvede vægge, effektspartel og mønstret tapet.

Jeg ved også, hvor fedt det er at gøre et maler- eller spartelprojekt færdigt, og at jeg ikke er alene om den begejstring. Derfor tilbyder jeg gerne min erfaring gennem rådgivning til dig, der ønsker at gøre det selv. Det giver dig et godt udgangspunkt for et succesfuldt projekt, men det er stadig dig, der gør det selv.

Skal jeg hjælpe eller rådgive dig med en specialopgave inden for malerfaget? Ring til mig og lad os finde en løsning. Jeg dækker Grauballe og områderne i og omkring Silkeborg og Aarhus.

 

 

 

 

Skriv eller ring til Grauballe Malerfirma og fortæl, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 


  Grauballe Malerfirma

  Derfor skal du vælge Grauballe Malerfirma:

  Kvalitet.

  Jeg er selvstændig, fordi jeg går op i at levere god kvalitet, som jeg altid kan stå inde for. Jeg giver kun et tilbud på opgaven, hvis jeg mener, at jeg er den rigtige til den.

  Engagement og gode resultater.

  Jeg er meget engageret i mit arbejde som maler, og derfor kan du være sikker på, at jeg ikke går fra en opgave, før både du og jeg er tilfredse.

  God service.

  Noget af det bedste i mit fag er kundekontakt, og det er vigtigt for mig, at det er et fælles projekt fra tilbud til færdigt projekt, så det bliver, som du ønsker det.

  Faglighed og fair priser.

  Jeg er uddannet malermester, og jeg kender mine styrker og svagheder. Derfor kan jeg give dig en reel pris og ordentligt håndværk.