Fuldspartling

HjemFuldspartling

Grauballe Malerfirma

Fra rå vægge til et færdigt hjem – Grauballe Malerfirma kan klare alt fra fuldspartling til vægbeklædning og afsluttende maling

Fuldspartling: Det vigtigste fundament for et godt resultat

Jeg er uddannet maler, men jeg kan meget mere end at svinge en pensel eller malerrulle. En af mine favoritopgaver er at stå for malerprojekter fra start til slut – og her er fuldspartling et vigtigt step. Jeg kan vurdere, hvad der er behov for, alt efter hvilket projekt du står med, og herefter stå for alt fra bundbehandling med armeringsbånd og spartel til lettere spartel- og slibeopgaver.

Mig, mig, mig?

Faktisk handler det her mere om dig end om mig. For ved at lade mig stå for grundlaget for mit malerarbejde sikrer du det bedste resultat. Jeg er meget kvalitetsbevidst og derfor opmærksom på selv de mindste detaljer, og her betyder det meget for malerprojektets finish, at bunden for malingen er god. Derfor vil jeg gerne stå for fuldspartling, tapetsering og den afsluttende maling.

Vil du hellere gøre det selv? Jeg står gerne for rådgivning gennem hele forløbet, så du ender ud med et godt grundlag for næste del af projektet.

Har du brug for hjælp til fuldspartling, renovering eller en tilbygning i nærheden af Grauballe og Silkeborg? Ring til mig, så finder vi sammen ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

 

 

Skriv eller ring til Grauballe Malerfirma og fortæl, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 


  Grauballe Malerfirma

  Derfor skal du vælge Grauballe Malerfirma:

  Kvalitet.

  Jeg er selvstændig, fordi jeg går op i at levere god kvalitet, som jeg altid kan stå inde for. Jeg giver kun et tilbud på opgaven, hvis jeg mener, at jeg er den rigtige til den.

  Engagement og gode resultater.

  Jeg er meget engageret i mit arbejde som maler, og derfor kan du være sikker på, at jeg ikke går fra en opgave, før både du og jeg er tilfredse.

  God service.

  Noget af det bedste i mit fag er kundekontakt, og det er vigtigt for mig, at det er et fælles projekt fra tilbud til færdigt projekt, så det bliver, som du ønsker det.

  Faglighed og fair priser.

  Jeg er uddannet malermester, og jeg kender mine styrker og svagheder. Derfor kan jeg give dig en reel pris og ordentligt håndværk.