Tapetsering

HjemTapetsering

Grauballe Malerfirma

Er tapetsering svært? Ja – lad Grauballe Malerfirma stå for det

Et svært håndværk – tapetsering og vægbeklædning

Oven på spartel og under malingen er der ofte filt eller tapet. Det er lærred for malerarbejdet og vigtigt for væggenes endelige udtryk. At kunne sætte tapet op med pæne samlinger samt skarpe kanter og hjørner er et håndværk, der kræver erfaring og kendskab. Det har jeg.

Jeg har også respekt for gør-det-selv folk, og er du en af dem, men har du brug for vejledning i projektet, tilbyder jeg projektrådgivning. Her følger jeg gerne projektet fra start til slut som rådgiver og overlader håndværket til dig.

En helhedsløsning

Står du med et uoverskueligt renoveringsprojekt eller en tilbygning, hvor det sidste, der mangler, er afslutningen på vægge og lofter? Jeg kan stå for hele processen fra de rå til malede vægge og lofter, så dit hus bliver et hjem igen. Hvis du ønsker det, kan jeg også stå for nedrivning af tapet, inden jeg sætter det nye op.

Jeg har meget erfaring på området og kan klare forskellige omfang, for eksempel i private hjem, institutioner og mindre butikker. Har du brug for professionel hjælp til tapetsering eller vægbeklædning i Silkeborg, Grauballe eller Aarhus, så ring og fortæl, hvad jeg kan gøre for dig.

 

 

 

 

Skriv eller ring til Grauballe Malerfirma og fortæl, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 


  Grauballe Malerfirma

  Derfor skal du vælge Grauballe Malerfirma:

  Kvalitet.

  Jeg er selvstændig, fordi jeg går op i at levere god kvalitet, som jeg altid kan stå inde for. Jeg giver kun et tilbud på opgaven, hvis jeg mener, at jeg er den rigtige til den.

  Engagement og gode resultater.

  Jeg er meget engageret i mit arbejde som maler, og derfor kan du være sikker på, at jeg ikke går fra en opgave, før både du og jeg er tilfredse.

  God service.

  Noget af det bedste i mit fag er kundekontakt, og det er vigtigt for mig, at det er et fælles projekt fra tilbud til færdigt projekt, så det bliver, som du ønsker det.

  Faglighed og fair priser.

  Jeg er uddannet malermester, og jeg kender mine styrker og svagheder. Derfor kan jeg give dig en reel pris og ordentligt håndværk.