Profil

HjemProfil

Grauballe Malerfirma

kvalitetsbevidst malermester til både store og små opgaver

Grauballe Malerfirma er en enkeltmandsvirksomhed startet af mig, Tore Jensen. Efter at have arbejdet i branchen i flere år, og med flere uddannede malere i familien, fik jeg trang til at gå selvstændig. Det giver mig muligheden for at være med i malerprojekter fra start til slut og altid levere et kvalitetshåndværk, jeg selv kan stå inde for.

Jeg har flere års erfaring og en uddannelse som Bygningsmaler. Kombineret med min store arbejdslyst og interesse for mit fag er jeg blevet god til alt fra de klassiske maleropgaver på vægge og lofter, men også specialopgaver som effektspartel og klargøring af flyttelejligheder.

I min tid i faget har jeg også set, hvordan der er stor interesse for selv at gøre tingene, og med min faglige stolthed er det derfor vigtigt for mig at kunne bistå projektet med den rigtige rådgivning til malerarbejde.

Hvis du har brug for en maler eller rådgivning til gør-det-selv-projektet i Silkeborg, Aarhus eller Grauballe, kan du ringe til Grauballe Malerfirma.

Grauballe Malerfirma

Derfor skal du vælge os som din maler i Silkeborg og omegn

Kvalitet.

Jeg er selvstændig, fordi jeg går op i at levere god kvalitet, som jeg altid kan stå inde for. Jeg giver kun et tilbud på opgaven, hvis jeg mener, at jeg er den rigtige til den.

Engagement og gode resultater.

Jeg er meget engageret i mit arbejde som maler, og derfor kan du være sikker på, at jeg ikke går fra en opgave, før både du og jeg er tilfredse.

God service.

Noget af det bedste i mit fag er kundekontakt, og det er vigtigt for mig, at det er et fælles projekt fra tilbud til færdigt projekt, så det bliver, som du ønsker det.

Faglighed og fair priser.

Jeg er uddannet malermester, og jeg kender mine styrker og svagheder. Derfor kan jeg give dig en reel pris og ordentligt håndværk.