Flyttelejligheder

HjemFlyttelejligheder

Grauballe Malerfirma

Professionel malermester til klargøring af flyttelejlighed

Klargøring af flyttelejlighed

Med en flytning foran dig har du helt sikkert en masse ting at se til og holde styr på. Klargøring af lejligheden, du fraflytter, behøver ikke være en af dem – det kan jeg tage mig af. Jeg ved, hvad der skal til, for at den bliver godkendt til flyttesyn.

Det sætter spor i en lejlighed, når nogen har boet i den. Det er ofte tydeligt på især væggene. Her er det en fordel at få en professionel maler til at gøre det første gang, derved slipper du for at skulle bruge en masse tid og energi på det selv – for måske ikke at få den godkendt.

Farvel og tak
Står du med en lejlighed, som du skal fraflytte i og omkring Grauballe, Aarhus, Silkeborg og Svejbæk, kommer jeg gerne og står for flyttemaling. Jeg medbringer selv det, jeg skal bruge, og jeg går først, når lejligheden er klar til flyttesyn.

Hvis jeg opdager, at der er andre ting i lejligheden, som du bør se på inden flyttesyn, sørger jeg for at rådgive dig, så du er rustet til at klare opgaven – eller få fat i den rigtige fagperson.

Skal jeg hjælpe med professionel klargøring af flyttelejlighed for dig? Ring og fortæl, hvad jeg kan gøre for dig.

 

 

 

 

 

Skriv eller ring til Grauballe Malerfirma og fortæl, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 


  Grauballe Malerfirma

  Derfor skal du vælge os som din maler i Silkeborg og omegn

  Kvalitet.

  Jeg er selvstændig, fordi jeg går op i at levere god kvalitet, som jeg altid kan stå inde for. Jeg giver kun et tilbud på opgaven, hvis jeg mener, at jeg er den rigtige til den.

  Engagement og gode resultater.

  Jeg er meget engageret i mit arbejde som maler, og derfor kan du være sikker på, at jeg ikke går fra en opgave, før både du og jeg er tilfredse.

  God service.

  Noget af det bedste i mit fag er kundekontakt, og det er vigtigt for mig, at det er et fælles projekt fra tilbud til færdigt projekt, så det bliver, som du ønsker det.

  Faglighed og fair priser.

  Jeg er uddannet malermester, og jeg kender mine styrker og svagheder. Derfor kan jeg give dig en reel pris og ordentligt håndværk.